Tillbaka

Catti, "Matte"

Catrine Elisabeth Holmberg, "Catti"

Född: 21 September 1985
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Mörkblond
Bor: I Löddeköpinge
Familj: Sambon Peter o hans 2 barn
Gör: Jobbar som service & reklamations ansvarig
Samlar på: Kärlek o upplevelser
Favoritplats: På träningsplanen (när det går bra ;) )
Bra sidor: Sprallig, glad och pålitlig
Dåliga sidor: Envis, svårt för att säga nej.
Tycker om: Hundarna, Myskvällar och min fina sambo!
Tycker inte om: Nålar, äggula och åska
Kontakt: catti.h@hotmail.com
Vem är jag? En väldigt bra fråga, du får gärna berätta vem du tycker jag är när du kommit på det!
Men lite så där allmänt, så är jag väldigt sällskapssjuk samtidigt som jag älskar att vara själv och fördjupa mig i mina egna tankar. Är obotligt nyfiken av mig och kan ställa de mest konstiga o underliga frågor man kan tänka sig. Vill veta allt som finns att veta, och helst lite till! Anser att man aldrig blir fullärd och att det alltid finns mer att lära.

Är totalt djurtokig och har haft djur ända sen jag var liten. Det har varit en massa olika djur i min närhet, till exempel: fåglar, marsvin, en landsköldpadda, råttor, katter, hundar och hästar. Det djur som vunnit hela mitt hjärta är hundarna. Med en hund är möjligheterna oändliga och det är enbart ens fantasi som sätter gränserna! Du har en extra familjemedlem som delar ditt liv, samtidigt som du har en träningskompis att utvecklas med. Framförallt så har du alltid någon att tvångsgosa ;)

Jag flyttade hemifrån när jag var 15år. Då bar det av till Kristianstad och internatskola med inriktning naturbruk/häst. Det var verkligen en upplevelse! På både gott o ont. Att bara vara en massa tjejer, som lever väldigt nära inpå varandra och där de flesta är väldigt tävlingsinriktade skapar en hel del konflikter. Men upplevelser stärker en och denna erfarenhet hade jag inte velat vara utan då den visade mig vad jag vill bli för typ av person! Det är också då jag hittade ett talessätt som följt mig genom livet "Per aspera ad astra" - Genom svårigheter mot stjärnorna.

Just nu bor jag i ett parhus med min älskade sambo, här bor även hans son med oss varannan vecka. Självklart bor även mina två älskade hundar här, men även min sambos schäferhane Erko. Det kan verkligen inte bli bättre än att dela sitt största intresse med den man älskar. Plus det faktum att man alltid har en träningspartner som kan hjälpa en, uppmuntra en och bolla ideer och frågor med.

På helgen hittar man mig oftast ute på hundklubben tränandes med hundarna eller på hundklubben med kameran i handen väntandes på min tur. När jag sliter mig från hundarna är det gymet och träningen av mig själv som blir tillflyktsplatsen. Kvällarna tillbringas gärna mysandes i soffan med sambon, eller på något uteställe.

Är det något ni undrar över så är det bara att kontakta mig! Eller kanske ta en titt i bloggen där det skrivs en del, dock mest hund :)

/Catti

Tillbaka