Tillbaka

Mallekrafts Ginza, "Ginza"


Mallekrafts Ginza, "Ginza"

Smeknamn: Puppy, Terrorist-ligist
Ras: Malinois (Belgisk vallhund)
Född: 2011-07-10
Storlek: 22kg, ?cm
Färg: Rödbrun med svart mask
Uppfödare: Mallekrafts kennel
Mor: Mallekrafts E´Tess, Tess
Far: Daneskjold Uno, Uno
Syskon: 2 tikar, 4 hanar
Stamtavla: -klicka här-
Hälsa:
Utställning: Ej utställd
Tränar: Lydnad, skydd, Bruks
MH: kommer senareGinza är ny tillskottet i flocken, hon kom in i mitt liv med buller och bång och sen dess har det inte varit en lugn stund! Man kan utan problem konstatera att man aldrig har en tråkig stund med en Malle i huset! Hon är en väldigt glad, sprallig, energisk och positiv hund. Hon har en väldig motor och älskar att jobba. Det finns inget hon inte gör för att få sin kampdutt, eller en kötbulle.

Jag var helt klart emot att ha en Malle i huset till en början. Någon (läs: min kära sambo) fick av mig kommentaren när han skulle ha en ny hund "skaffar du en Malle sover du på soffan!!" Nu blev det i stället så att jag skaffade mig en Malle, mindre än 3månader efter detta uttal är det min Malle som sover i sängen. I alla fall när min sambo inte är hemma ;)
Tro mig, jag får äta upp den komentaren fortfarande och kommer nog alltid få göra det. Men det gör mig inte det minsta, för jag har hittat den perfekta hunden för mig! För än så länge så har jag ett stort leende på läpparna varje gång jag går av träningsplanen med denna lilla dam! Hon gör ALLT roligt. Även en dag när allt gått åt pipan, så slänger man ett öga på henne, ser hennes enorma glädje och så börjar man skratta!

När hon och jag är i närheten av varandra så finns inget annat läge än glädje!

Tillbaka