Tillbaka

Didi

 

 

Didi

Smeknamn: Didstor, didan, did did, Stor o tuff
Ras: Pitbull
Född: 2001
Storlek: 48cm, 25kg
Färg: Fawn med vita tecken
Stamtavla: Ja, Amerikansk
Tycker om: Pinnar, katter o att bada
Tycker inte om: Hundar som kommer fram till henne o hela leksaker
Tränar: Lydnad med Catti

Didi var den livsfarliga mördarhunden som bodde här hemma. Hon flyttade in hastigt och lustigt tillsammans med min dåvarande sambo. Hon var en av de snällaste som vandrar på denna jord och skulle aldrig göra en fluga förnär! Det vill säga om du inte rör matte när man är ute och går!! Detta upptäckte jag när jag var ute en sen kväll med Didi och det kom en man ut ur ett buskage. Didi brydde sig till en början inte, men jag tyckte att det var mycket obehagligt. Vad gör mattes flicka då? Jo hon ställer dig framför mig och börjar morra. Behöver jag säga att man inte fick för sig att gå fram till mig då?! :) 

När man var ute så var hon väldigt fokuserad på sin förare. Hon var en dröm att träna med och hade alltid stenkoll på vad det är man vill att hon ska göra. Ibland lyckas men inte ens säga åt henne, för hon visste det helt enkelt..! Enda nackdelen med henne var att hon inte tycker om andra hundar! Hon brydde sig inte om dem för fem öre, så länge de inte kommer fram o nosade på henne. Det tyckte hon INTE om!  

Diddi finns tyvärr ej längre kvar i livet, hon avlivades den 2009-03-06 av mitt ex. Denna tjej kommer jag alltid att bära med mig i hjärtat. Hon förändrade min syn på de så kallade "mördarhundarna" och jag är henne evigt tacksam för detta. Saknaden efter henne är enorm..!

 

Tillbaka